Marktleider Transportsoftware

Art Systems is de marktleider in Nederland op het gebied van Transport Management Systems. Ongeveer 250 transportbedrijven in Europa gebruiken onze transportsoftware. Benieuwd naar hun ervaringen? Download hier onze referenties.

TMS Transpas

Transpas is ons Transport Management System dat alles biedt wat een transportbedrijf nodig heeft. 
Orderinvoer, het plannen van ritten, materieel en personeel, aansturen van de boordcomputers, de facturatie, emballage, warehouse management, internetportaal, barcodescanning en alles wat er verder bij komt kijken om een succesvolle vervoerder te kunnen zijn.

Map planning
Interactieve planning

Smart software, dedicated people

Made in the Netherlands. Wij bouwen aan onze eigen, slimme en flexibele transportsoftware sinds 1998. Daarnaast verzorgen onze eigen, toegewijde mensen de implementatie, opleiding en ondersteuning. We bieden ongelimiteerde support en updates voor een vaste afgesproken prijs. Dus nooit verrassingen achteraf. Dit maakt de terugverdientijd van het TMS snel inzichtelijk.

Transpas Enterprise Planner

De Enterprise Planner brengt alles bij elkaar in één scherm: Zowel een grafische tijdplanning als de geografische informatie, op een altijd actuele kaart. Hieronder twee videos die de Enterprise Planner toelichten. Let op: Schakel de ondertiteling aan om de uitleg mee te lezen.

Enterprise Planner
Distributierit

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel of mail ons voor persoonlijk contact:
info@artsystems.nl | +31 50 5445105

Support nodig?

Neem contact op met een professionele support engineer:
support@artsystems.nl | +31 50 5445105
Get Teamviewer